Viktigt med redovisningskonsult för egenföretagare!

Säsongens första snö har just kommit och jag har nyss gjort i ordning adventsljusstaken. Jag älskar den här tiden på året, allra helst när det är lite vitt ute, och jag tycker också om vad den gör med människor. Folk blir gladare, snällare och mer generösa runt advent och jul på något sätt. Det brukar även min man, som kör taxi, prata om.

Fram tills för några år sedan hade vi ett eget taxiåkeri, och då brukade vi alltid ge julgåvor till våra chaufförer. Det hör till när man är företagare, tycker jag. Men det hade nog inte fungerat, vare sig med åkeriet som sådant eller med julgåvorna, om vi inte hade haft en redovisningskonsult. Varken jag eller min man är superbra på siffror nämligen.

En redovisningsekonom konsult tillhandahåller alla tjänster man kan behöva som företagare, när det handlar om redovisning och bokföring, och ser till att allt fungerar som det ska. För oss var det så klart guld värt, eftersom vi var väldigt noga med att allt skulle vara rätt.

Numera kör min man taxi åt ett annat åkeri, så nu är det han som får julgåvor av sin åkare istället. Och han tycker fortfarande att det är allra mysigast att köra taxi just vid den här årstiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s