Äntligen lördag!

Lördag igen, och jag njuter av en kopp kaffe och en leverpastejmacka med sallad och gurka vid det öppna köksfönstret. Lördagen kommer med strålande sol och flammande färger – gult, brandgult, rött – så här innan de sista löven faller. Det är en så härlig förmiddag att jag önskar att tiden kunde så still en stund.

Om en liten stund ska jag ta en lång promenad med hundarna i det vackra höstvädret och sen hem för att förbereda lördagens middag. Idag blir det en svensk klassiker här – ugnsstekt revbensspjäll med potatis, gräddsås och goda tillbehör. Och ikväll ”tjejfest” på distans när min skånska väninna och jag träffas över Teams och skålar och umgås.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s