Längtar till London…

Nu när restriktionerna börjar lätta, och man (snart) är färdigvaccinerad så känner jag att suget efter att resa kommer tillbaka allt mer. Jag kan inte riktigt bestämma mig för vilket av mina smultronställen jag ska besöka först men just nu längtar jag outsägligt mycket till London… Att få sitta på en pub och dricka London Pride en ljummen sommarkväll, promenera i Kensington Gardens, avnjuta en tallrik fish n chips i Whitechapel, äta steak & kidney pie, besöka vänner… Snart, hoppas jag. Snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s