Domaine de la Rouvière – elegant rosényhet från hjärtat av Provence

Nu introduceras ett nytt rosévin från Côtes de Provence. Vinet kommer från vingården Domaine de la Rouvière, belägen bara en timme från Saint Tropez. Det eleganta rosévinet passar perfekt för varma sommarkvällar tillsammans med en charkbricka, sallad eller grillade skaldjur.

Den eleganta flaskan, som är utvald av vinmakaren Solange Dremiere, håller vad den lovar – det här är verkligen ett mycket gott vin som andas elegans och fräschör. Den somriga doften för tankarna till blodgrapefrukt, färska och torkade hallon, citronmeliss och ett stråk av färska blommor. Smaken är härligt fruktig med inslag av solmogna röda bär, torkade hallon, apelsinskal, färska örter och en nätt spets av blommor och fänkål.

Det här vinet passar perfekt att avnjuta som sällskapsvin, men är också mycket gott till en fräsch sallad, skaldjur och andra sommarlätta rätter – prova till grillade skaldjur eller en fin fiskgratäng!

Vinet finns i Systembolagets beställningssortiment och går att beställa till alla butiker.

Domaine de la Rouvière Rosé 2020
Ursprung: Côtes de Provence, Frankrike
Artikelnr: 52119
Pris: 119kr
Alkoholhalt: 13%

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s