Verktyg för alla behov

Jag har en kompis som är en riktig verktygsnörd. Han har banne mig alla slags verktyg man kan tänka sig, och ofta har jag sagt till honom att han absolut aldrig kommer att ha användning för allt han har i sitt garage men det skrattar han bara åt. Det finns användning för alla verktyg, hävdar han, och jag har faktiskt börjat tro honom. Motorsågen kom väl till pass när ett av de gamla äppelträden i hans mammas trädgård dog för ett par år sen, i somras hade han det bekvämt och skönt i hammocken medan robotgräsklipparen gjorde jobbet och nu har han till och med fått användning för den rotationslaser han införskaffade för ett tag sen.

Jag har ärligt talat inte mycket koll på vad det är för något, men jag tror att den används för att mäta långa räckvidder med, Toppen, säger kompisen entusiastiskt, men så är han också en sån som fixar det mesta själv och som för tillfället bygger om sitt hus.

Så händig är inte jag, ska erkännas. Å andra sidan bor jag inte i ett renoveringsobjekt som han gör. Frågan är om det är tur för mig eller om det helt enkelt är så att man anpassar sig efter sin miljö. Kan det rentav vara så att även jag skulle bli en verktygsnörd om jag flyttade till ett hus med renoveringsbehov…? I så fall vet jag i alla fall en sak: Det finns verktyg för alla behov!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s