Dark Side of the Spoon

I julas fick jag en jätterolig klapp av min son, Dark Side of the Spoon – The Rock Cookbook. Det är en liten häftad bok med recept på sådant som Dim Sum 41, Smashing Pumpkin Pie, Status Pho, Nirvaran Split… Ja, ni fattar grejen. Rena njutningen för den som älskar både att laga mat och lyssna på rock, alltså, och bäst av allt är att recepten är superbra. Jag har ännu bara testat några av dem, men målet är förstås att laga till vartenda ett, från förrätter till desserter plus alla smarriga sidorätter (eller som de heter i den här boken, Supporting Acts).

Självklart kommer jag att lägga ut recepten här på bloggen allt eftersom och du kommer att hitta dem under kategorin Dark Side of the Spoon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s