Äntligen fredag…

Vissa veckor är bara sååå knökfulla med jobb att fredagen känns extra skön när den verkligen kommer. Den här veckan har varit sån, så nu känner jag mig bara helt urlakad och jag ser verkligen fram emot ett par dagars ledighet. Jag har faktiskt gjort helg redan nu, och ska – trots den tidiga timmen – blanda mig en gin & tonic. För någonstans i världen är ju trots allt gin o’clock, eller hur?

Gin och Tonic

Till en perfekt drink behöver du:

Massor med isbitar
1 cl pressad citron eller lime
4 cl gin (kyld)
10 cl tonic water (kyld)
1 citron- eller limeskiva (eller fler!)
(några svartpepparkorn)

Gör så här: Lägg (en massa) is i ett glas och häll på pressad citron. Häll på gin och fyll glaset med tonic water och garnera med en citronskiva. Om du vill kan du också hälla ner 2-3 hela svartpepparkorn, det tycker jag blir vansinnigt gott.

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s