Degerfors tillbaka i Allsvenskan!

Det här trodde jag inte att jag någonsin skulle få skriva igen – inte förrän i höstas då det visade sig att laget i mitt hjärta höll på att genomföra en alldeles briljant säsong och hade goda chanser att ta sig tillbaka till Allsvenskan utan att ens behöva kvala. Igår, den 5 december 2020, hände det. När slutsignalen ljöd i den allra sista omgången stod det klart att Rödvitt spelar i Allsvenskan nästa säsong. Kärlek och vilja tog den lilla bruksortens stolthet tillbaka till högsta serien och min glädje känner inga gränser!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s