Skräckfilmer till Halloween

Halloween är skräckens tid, så varför inte passa på att botanisera lite bland skräckfilmerna som finns på de olika streamingtjänsterna just nu?

Viaplay

Klassikern Ring (amerikanska versionen) och uppföljaren Ring Two streamar just nu – klart värda att se, eller återse. Bland andra skräckfilmer hittar du klassikern Night of the Living Dead, Scream 1-3 och Drag Me To Hell.

Netflix

Doctor Sleep (uppföljare till klassikern The Shining) är väl värd att se, liksom The Autopsy of Jane Doe och Birdbox. Briljant är filmen Hush. För dig som vill ha mer än bara film finns också serierna The Haunting of Hill House och dess uppföljare The Haunting of Bly Manor. Lysande!

Amazon Prime

Först ett serietips: The Exorcist, säsong 1 och 2. Djävulskt bra, helt enkelt! Bland filmerna finns både gammalt och nytt, som Event Horizon, Train to Busan, Haunting on Finn Road och klassikern House on Haunted Hill.

Comhem Play

Den moderna och stilbildande klassikern Paranormal Activity finns i utbudet. Det gör också den lysande nyinspelningen av The Woman in Black – missa inte! Ma är en riktigt smygande olustig rysare och Rob Zombies remake av Halloween är ett säkert kort.

HBO

Här streamar The Blair Witch Project, liksom det lilla mästerverket The Others. Du kan också se Låt den rätte komma in och Insidious.

C More

Miniserien Rosemary’s Baby (nyinspelning av Polanskis klassiker) är riktigt sevärd. Bland filmerna kan nämnas Polaroid, The Nun, Unfriended Dark Web och – förstås – klassikern A Nightmare on Elm Street.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s