Den underbara häggen…

Häggen blommar som bäst just nu och var man än går i de fina strövområdena i mitt kvarter överväldigas man av den underbara doften. Själv minns jag så väl min barndoms vårar, när vi besökte morfar och satt och drack kaffe och hemkokt hallonsaft i trädgården, alldeles intill den blommande häggen. Dofterna, smakerna, de lågmälda samtalen, vårluften… Allt det där är så levande inom mig trots att det nu är länge, längesen. Och idag, när jag promenerar i mitt härliga område och njuter av prakten, blir jag både varm och lycklig inombords.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s