Inte en vanlig student…

Studenten 2020 blir inte som vanligt. Jag rår inte för att jag tycker synd om alla som nu tar studenten, men som går miste om det stora utspringet och de stora festerna och – inte minst – flaket. Min son, som tog studenten för snart 13 år sen, talar fortfarande om hur fantastiskt rolig den dagen var, inte minst åkturen på flak genom staden. Men nu är det som det är, och det finns inte mycket att göra. Att bjuda studenten på en god buffé är dock inte förbjudet, så ta en titt på min studentspecial med recept och tips för alla plånböcker!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s