Dofter från Shetlandsöarna

Fick just veta att min favoritbutik, när det gäller tvålar och annat trevligt, nu har slagit igen inte bara sin fysiska butik i Lerwick, på Shetlands Mainland, utan också sin onlineshop. Redan den 20 mars stängde de butiken för besökare, för både personalens och andras säkerhet, och nu kom alltså beskedet att de inte längre har möjlighet att tillverka sina produkter eftersom de inte kan få tag i råvarorna som behövs – följaktligen är även onlinebutiken nu stängd. Som det ser ut nu är det bara tillfälligt, och det hoppas jag innerligt – Shetland Soap Company gör nämligen inte bara de mest fantastiska tvålar, shampoo, lotions med mera man kan tänka sig utan fyller också en oerhört viktig social funktion. Jag håller alla tummar för att butiken kommer att öppna igen ”post corona”. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s