Skönare semester med trygg långtidsparkering

När jag var barn, och reste på semester med mina föräldrar, ställde vi alltid bilen på flygplatsens långtidsparkering. På den tiden (vi talar decennier sedan nu… typ 70-tal) var det inga större problem att hitta en bra långtidsparkering – dels var det mindre bilar i omlopp överhuvudtaget, dels var man lite tryggare med att parkera även under lång tid. Man hörde sällan om bilinbrott på långtidsparkeringar och bilbränder förekom inte överhuvudtaget, såvitt jag kan minnas. Jag har ingen aning om ifall det fanns kameror på långtidsparkeringarna på den tiden, men det var ingen som frågade efter det heller som jag kan minnas. Man var helt enkelt inte särskilt orolig för bilen, man förväntade sig liksom att den skulle stå kvar när man kom hem.

Det är lite annorlunda nu, det finns en annan otrygghet faktiskt. Så nu krävs det lite extra om man ska lämna ifrån sig bilen under en eller två – eller kanske ännu fler – semesterveckor. Dygnet runt-bemanning och kameraövervakning är ett måste, och ännu bättre är det förstås om det finns lite extra service också, som på Skavsta parkering  där bilen inte bara står säker utan man dessutom får skjuts till flighten och hämtning efter landning vid hemresan.

Med den typen av långtidsparkering behöver man inte oroa sig för ifall bilen står kvar när man kommer hem… Och då blir det förstås bra mycket roligare att ha semester!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s