Snygga posters gör hela rummet finare

Vi håller just på och renoverar ett av våra rum. Det är visserligen ett antal år sedan sonen flyttade hemifrån, men det tar sin tid att bestämma sig för hur man vill ha det i det där extrarummet. Nu har vi i alla fall införskaffat mycket trevliga 50-talsmöbler på second hand – klimatsmart men också snyggt, särskilt eftersom vi ju bor i en 50-talslägenhet. Vi har också dammat av och tagit fram lite smått och gott från våra respektive föräldrahem.

Bland det svåraste, tycker jag, är att bestämma vad man ska sätta upp på väggarna. Det är klart att man vill ha de obligatoriska familjefotona på väggen men faktum är att det finns mycket snygga posters också. Jag tycker det lättare att köpa posters online än i butik, eftersom det är mycket lättare att få en överblick över sortimentet online. Vill man ha abstrakta bilder? Svartvitt eller färg? Retromotiv? Idrottsmotiv? Det finns verkligen hur mycket som helst att välja bland, och för egen del är jag sugen på retro så klart – jag är ju galen i gamla grejer och det är klart att jag vill att det jag har på väggarna ska betona det. Och snygga posters gör hela rummet finare.

Ja, vi får se vad som händer med vårt lilla ”retrorum”. Roligt är det i alla fall att hålla på och pyssla – men när det blir klart är en annan fråga. Förresten är det nog själva pysslandet som är det allra roligaste, så vi får se om det alls blir klart…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s