Stopp i avloppet? Hjälp!

Har du varit med om att det väller upp vatten ur duschen någon gång? Det har du säkert – och du blev säkert lika irriterad som jag blir de gånger det händer mig. Inte för att det händer ofta, som tur är, men de få gånger det händer brukar det alltid vara när man som minst behöver det. Senaste gången det hände mig hade jag gäster på besök. Snacka om irriterande att det blir översvämning i (det enda) badrummet när fyra personer ska duscha på morgonen istället för två…

Kaos är ordet! Vi sprang här som yra höns, och visste inte riktigt vad vi skulle ta oss till. Och inte blev det någon sightseeing i huvudstaden, som det brukar bli när vi har långväga gäster. Nej, det blev en förmiddag med avloppsrensning istället. Inte särskilt roligt just då – däremot något som våra gäster ofta pratar om numera. Minst lika oförglömligt som att kolla Stockholms sevärdheter, brukar de säga med ett skratt.

Den gång hade vi tur i oturen. Stoppet i avloppet gick till sist att lösa med miljövänlig propplösare och en vaskrensare, men så enkelt är det inte alltid. Vid ett tillfälle, för några år sedan, behövde vi professionell hjälp med avloppsspolning . Allting klarar man faktiskt inte själv, och då känns det jättebra att veta att det finns någon man kan ringa – dygnet runt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s