True Colours Cava Limited Edition – perfekt till midsommarfesten!

Den första juni lanserade True Colours Cava sin nya Limited Edition-flaska. Bakom flaskans vackert blommiga design står kreatören och HBTQ-kämpen Camilla Thulin.

Camilla Thulin har, bland annat, gjort sig ett namn som kläddesigner och har klätt några av landets mest inflytelserika kvinnor. Hon är även känd som en djärv talare som inte skräder orden när det kommer till sina hjärtefrågor. Nu är hon aktuell som designer till True Colours nya Limited Edition-flaska där en krona per såld flaska går oavkortat till Regnbågsfonden som finansiellt hjälper HBTQ-organisationer i hela världen, liksom enskilda personer. I designen har hon tagit tillvara på True Colours grafiska profil och färglagt blomrankorna som slingrar sig runt flaskkroppen i regnbågsmönster.

En vacker flaska som pryder vilket festbord som helst, med andra ord. Och innehållet då? Jo tack, den här cavan är riktigt bra, härligt ”spralligt” bubblig och perfekt som fördrink eller sällskapsdrink. Servera den som den är eller, midsommar till ära, med en jordgubb i glaset. Succé!

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s