Gården och grannsämjan

Jag tänker ofta att jag har haft tur. På gården där jag bor har vi inte bara en fantastisk grönska, med syrener, kaprifol och massor med grönt, utan dessutom en underbar grannsämja. Hyresgästföreningen är aktiv och engagerad och vi ordnar olika aktiviteter för de boende, både i vår hyresgästlokal och på gården. Eller gårdarna, rättare sagt, för i föreningen ingår två trivsamma gårdar. Så här vackert har vi på vår gård så här på försommaren.

 

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s