Instagram

Av oförklarliga skäl har jag loggats ut från mitt Instagramkonto. Lösenordet är rätt men fungerar inte och eftersom jag har bytt telefonnummer kan jag heller inte få någon kod skickad för att skapa ett nytt lösenord.

Av supporten har jag blivit ombedd att lämna in uppgifter om telefonnummer, e-postadress och så vidare samt bilder på mig själv. Men jag får ändå inte tillgång till kontot trots att allt de fått allt de ber om. De skriver hela tiden samma sak och nu har jag skickat alla uppgifter oändligt många gånger.

Ska det vara så här? Och om det nu är så, varför är det då så förbannat lätt att hacka konton?

Jag är så besviken och ledsen över att inte längre få använda mitt eget instagramkonto. Men det får ändå ligga kvar här på bloggen, om inte annat som ett minne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s