Styla drömbilen? Ja absolut!

När jag var ung (OK, yngre…) så brukade man lite skämtsamt säga att Volvo, vovve och villa var de tre typiska exemplen på att man blivit en ”svensson”. Jag har två av tre rätt där, och jag ska villigt erkänna att jag är mäkta förtjust i min gamla Volvo. Men min absoluta drömbil är en helt annan, nämligen en Ford Mustang från 1964-1966. Helst på en roadtrip över den nordamerikanska kontinenten förstås, med ”pi stops” på klassiska amerikanska vägkrogar. Men man kan ju inte få allt så jag känner att några svängar i den svenska sommarkvällen skulle duga alldeles förträffligt åt mig.

Jag är förstås förtjust även i andra snygga bilar, och de får gärna vara stylade också. Bäst tycker jag om stilrena lackeringar, gärna enfärgade eller kanske med någon skiftning, men lamporna får gärna sticka ut. På Stylingwebben finns en massa härliga stylingprodukter som hjälper till att göra en läcker bil ännu läckrare, som exempelvis olika sorters belysning.

Själv tycker jag att xenonljus verkar coolt, det ger flera gånger mer ljus än en halogenlampa (vilket är perfekt om man är ute och kör på landsvägar nattetid, till exempel) och har dessutom olika typer av sken – gult, vitt, varmt vitt, kallt vitt… Själv är jag förtjust i varmvitt sken, det har jag på alla mina vanliga lampor hemma, så det skulle jag föredra även för bilen förstås.

Nu är det förstås inte alla typer av färger som är godkända för halvljuskörning i Sverige. Men på Stylingwebben finns massor av alternativ. Så jag fortsätter att drömma om min Mustang och dess varmvita lampor och en roadtrip i USA ett tag till…

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s