Skapa ett oförglömligt företagsevent

Hur brukar det ser ut på ditt företag när du varit på kickoff eller något annat event? De flesta går säkert spårlöst förbi. Inte för att det är något fel på dem, men för att de tenderar att vara ganska färglösa. Trevligt så klart, men det blir så lätt stelt när man samlar en grupp människor i ett rum och sitter rakt upp och ner med sin laptop och sin anteckningsbok. Det är inte direkt den bästa miljön för nya roliga idéer och inspiration. Det som egentligen är meningen är ju att man liksom ska skapa nya band med varandra – eller teambuilding som det brukar kallas.

Ett företagsevent jag var på blev dock ett minne för livet. Vi reste helt enkelt iväg till ett vandrarhem i Norrland, och tillbringade ett veckoslut med att göra roliga saker tillsammans. Vi hade hyrt hela stället så vi gjorde allting gemensamt, från frukost till städning. Konferensen bröts av med utfärder i naturen och på kvällarna grillade vi över öppen eld och berättade spökhistorier vid lägerelden.

Jag erkänner att jag tyckte det kände lite fånigt först – spökhistorier vid lägerelden är ju bara sååå ”amerikansk skräckfilm”. Men det var faktiskt otroligt roligt, och så nära vi kom varandra när vi levde så tätt tillsammans. Att laga frukost till femton personer är sannerligen effektiv teambuilding!

Jag har ingen aning om varifrån min dåvarande chef fick idén, men en sak vet jag med bestämdhet och det är att det är en god idé att ta hjälp av någon som verkligen kan detta med företagsevent och möten. Blick är ett sådant företag, de har jobbat i nästan 30 år med såna här saker. På deras sida hittar man all information man behöver om all sorts konferenser och eventplanering och teambuilding och man kan också lätt få kontakt via ett enkelt formulär. Superbra om man vill ordna ett företagsevent som alla verkligen blir nöjda med!

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s