Porslinslycka del 3

För den som inte tröttnat kommer här ytterligare några vackra kaffekoppar – en av dem särskilt trendig numera. Stig Lindbergs Berså är en omåttligt populär servis idag och faktiskt ganska kostsam. Själv har jag både mat- och kaffeservisen, dock ej i ”mint condition” utan ärvd efter min gamla moster. Den använde vi alltid vi festliga tillfällen, såsom jul och påsk men också på söndagsmiddagar och vid kafferepen. Så mitt Bersåporslin är väl använt, och flera delar har blivit kantstötta med åren, så en antikhandlare skulle inte erbjuda många kronor. Men det gör mig detsamma för affektionsvärdet är det viktigaste. Och förresten skulle jag inte sälja en enda av delarna.

Berså
Omärkt
Royal Copenhagen
Omärkt

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s