Satsa på kvalitet när du köper leksaker!

Köpa leksaker på nätet – funkar det? Absolut! Det gör jag ofta, och ofta är urvalet betydligt bättre än i butik. Dessutom är det ofta lägre priser i nätbutiker, så det blir för det mesta en win win-situation.

ABC Leksaker har en jättebra butik, med ett stort utbud, för både bebisar och större barn. Där hittar du allt från cyklar och badleksaker till spel och pussel. Det finns till och med en särskild avdelning för kalasprylar. Jättebra, tycker jag, för att planera ett riktigt roligt barnkalas kräver en del fantasi, och då är det inte fel med lite hjälp på traven.

Allra viktigast är förstås kvaliteten. Visst, det är alltid viktigt men extra viktigt när det gäller just saker för barn – både leksaker och annat.

Jag är alltid jättenoga med vad jag köper för något åt barn, inte bara när min egen grabb var liten utan också när jag handlar leksaker till vänners barn och barnbarn. Det tror jag de flesta är, men själv har jag på nära håll sett hur illa det kan gå om man inte kvalitetssäkrar leksaker. Åtminstone delvis. När min bror, som växte upp på 1950-talet, var liten och fick en leksakshund i present gick den sönder. Likt småbarn så ofta gör åt han och tuggade på allt förstås, inklusive leksakshunden, och det gick så illa att han fick en nålvass komponent i halsen.

Det blev en långvarig sjukhusvistelse innan man till sist kunde ta reda på vad det var som fastnat i halsen och dessutom lyckas operera ut den – allt slutade dock bra och brodern blev frisk och nålen, eller vad man nu ska kalla den för, finns fortfarande kvar i en liten glasburk. Min mamma sparade den, för att hon aldrig skulle glömma hur illa det kunde ha gått – och hur noga man ska vara med just leksaker. Därför ett extra plus för ABC Leksaker, som satsar mycket just på kvalitet och hållbarhet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s