Bättre luft med ventilationssystem

Publicerad av

Hurdan luft har du där hemma? Själv är jag den där sorten som alltid vädrar och som gärna har tvärdrag för att luften riktigt ska gå igenom. Jag känner mig alltid stärkt och mer utvilad när jag sovit för öppet fönster, än när fönstret är stängt – även under den kalla årstiden. Och det där har jag med mig hemifrån. Min mamma – och hennes – vädrade alltid, och det är klart att på landet, där luften ofta är riktigt frisk, är det inga problem med det.

Men det är ju inte alltid så enkelt. Just nu, till exempel, när luften vimlar av pollen är det för många nästan omöjligt att vädra. Och bor man mitt i city är det kanske inte heller någon särskilt bra idé att bara slänga upp fönstren på vid gavel med tanke på alla avgaserna. Då kan det vara idé att kolla upp andra sätt att få en bra luft hemma (eller för den delen på jobbet). Ventilation kan ju vara annat än bara den luft som kommer utifrån och det finns bra hjälpmedel att ta till för att få en bra luft även i miljöer där luften kanske inte är naturligt frisk, som olika typer av ventilationsprodukter, till exempel.

Ett ventilationssystem av något slag är alltså helt rätt, både för allergiker och andra. Det filtrerar ju bort skadliga partiklar och ger ny kvalitet åt både nattsömnen och den vakna tiden – hemma såväl som på jobbet. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s