Ur gömmorna…

Åh vad jag älskar gamla prylar! Att gå på loppis är bland det roligaste jag vet, men jag har också turen att ha mitt barndomshem kvar och därmed alla småsaker som jag minns från min barndom. Hur kan en vas betyda så mycket? Eller ett litet rådjur i trä? Det handlar om minnen och nostalgi – om att mamma satte blommor i vasen till födelsedagar (eller bara för att det var lördag) och dammade rådjuret som stod på bokhyllan. Och ju äldre jag blir, desto mer betyder de gamla tingen för mig. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s