Sista middagen på klassiska Ming Garden

Publicerad av

Ming Garden vid Medborgarplatsen har funnits jämt. Så känns det i alla fall, för vi har ätit biff med bambuskott, friterad bläckfisk och banan med glass där sen vår son var barn – dessförinnan brukade hans pappa gå dit med sina föräldrar på 70-talet. Men nu slår Ming Garden igen och ägarna går i pension. Självklart passade vi på att gå dit en sista gång och äta. Det blev biff med curry, biff med bambuskott, nasi goreng och friterad bläckfisk. Banan till efterrätt förstås! Bye Bye Ming Garden – nu är det slut på en epok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s