Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Allt från lunch till konferenshelg på Körunda

Lämna en kommentar

Brukar du åka på konferens med ditt jobb? Det gör sällan jag, i det arbete jag har nu, men det har hänt förr om åren och jag tycker det brukar vara väldigt trevligt. Ett ställe som verkar särskilt trivsamt är Körunda, en halvtimme söder om Stockholm. Dels är det ju så vackert på Södertörn, dels finns det så många alternativ att välja bland. Men man behöver ju inte åka på konferens för att besöka Körunda – det går att ordna allt från golfresor till bröllop där. En väninna till mig har varit där på spahelg och var helt lyrisk när hon kom tillbaka.

Jag får väl se om jag tar mig tid att göra något sådant framöver. Jag borde verkligen göra det, det känns i både kroppen och själen. Något som jag dock ska göra inom kort är att åka dit och äta lunch någon dag. Jag behöver bara titta på lunchmenyn för att det ska vattnas i munnen – denna vecka serveras bland annat ångad sej, soppa på grön sparris, nässelsoppa (denna utsökta delikatess!) och stekt strömming… Vad sägs om det?

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s