Peat.se – allt du behöver veta om whisky

Publicerad av

whiskyWhisky har kommit stort på senare år, och är mer populärt än någonsin. Jag har ibland fått prova och recensera whisky här på bloggen, mycket trevligt eftersom jag är synnerligen förtjust i denna dryck.

Dock är jag än så länge något av en novis på whiskyområdet, varför jag läser på så mycket jag hinner och kan om ämnet. Rök, malt, blended och what not – när jag var ung då kände jag i princip bara till Johnnie Walker och Glenfiddich, men nu upptäcker jag fler och fler sorter och har på senare tid utvecklat en smak för det riktigt rökiga.

peatPå väg mot ett större kunnande om den ädla whiskyn har jag haft en enorm hjälp av whiskybloggen Peat.se. Inspirerande inlägg och nyheter från whiskyvärlden blandas med matnyttig information om destillerier, distributörer och allt annat som kan vara av intresse när man tar sig an whiskyn. Faktum är att man kan söka och få svar på de flesta av sina frågor när man surfar runt på peat.se, vilket jag gör regelbundet.

Framför allt tycker jag att det är en lysande sida att besöka om man själv inte riktigt vet vad man gillar, och om man vill få tips om nya whiskysorter att prova. Särskilt kul är det att peat.se fokuserar mycket på svensk whisky. Hur bra är den svenska whiskyn egentligen? Och vilka svenska whiskysorter är bäst?

Det finns mängder av anledningar att besöka peat.se. Och om du nu råkar veta allt om whisky och inte behöver vare sig råd eller recensioner så kommer du säkert också att uppskatta tonen och de personliga inläggen. Vi kan alla behöva få tips om vilken whisky som passar bäst i förtältet på campingen till en hårdrocksfestival!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s