Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Boka julbord med hjälp av Julbordsmäklarna

Lämna en kommentar

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Dags att boka julbord? Ja, det blir allt tidigare med den saken och det beror väl helt enkelt på att julbord är så himla trevligt. Vem vill missa möjligheten att få slå sig ner tillsammans med kollegor och goda vänner och njuta av sill, köttbullar, julskinka och julens gotter…? Frågan är bara vilken restaurang man ska välja… Det finns ju en uppsjö av dem, och så många olika julbordsvarianter!

För privatpersoner, och mindre sällskap, är det väl inte så komplicerat. Bara att välja favoritrestaurangen och boka. Men när det gäller större sällskap och företag blir det ju lite mer komplicerat eftersom det är många människor, och många behov, som ska tillgodoses.

En god vän till mig, som driver ett företag med ett tjugotal anställda, brukar anlita Julbordsmäklarna. De är verksamma i Stockholms län och samarbetar med 200 restauranger vars julbord de förmedlar.

På Julbordsmäklarnas hemsida kan man enkelt leta upp restauranger som matchar ens behov. Är priset det viktigaste? Eller läget? Ska julbordet innefatta speciella aktiviteter?

Oavsett vilka krav och önskemål du har kan du lätt hitta det du söker. Själv hittade jag det ultimata julbordet – julbord med spökvandring i Gamla Stan… Det vore något, det!

Bäst av allt: Det kostar ingenting eftersom Julbordsmäklarna får sin marginal genom ett erhålla provision från restaurangen.

För den som tänker på klimat och miljö (och det gör vi väl alla?) kan det också vara bra att veta att Julbordsmäklarna är miljöcertifierade och arbetar utifrån en standard som innehåller krav på minskad miljöbelastning och en hållbar utveckling – helt rätt!/A Odenplan - en av restaurangerna som Julbordsmäklarna samarbetar med (foto: Julbordsmäklarna)

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s