Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Old El Pasos tortillabåt – nu också som fullkorn

Lämna en kommentar

standOld El Pasos tortillabåt Stand ‘N’ Stuff är suverän när man bjuder till texmexfest. God, härligt mjuk och med plats för en massa godsaker! Helt klart den bästa av alla tortillas, tycker jag.

Nu finns den stadiga tortillan också i fullkorn, perfekt för den som vill äta lite mer fiberrikt – och precis lika gott.

Den båtformade tortillan står för sig själv och är lätt att fylla med allehanda gott.

Ikväll bjöd jag på tacofest med både vanliga och fullkornsbåtar fyllda med strimlad, fajitakryddad lövbiff, Old El Paso tacosauce, och andra goda tillbehör. Vilken kryddning som helst blir bra men jag är galet förtjust i Fajitas Smokey BBQ, den har en så härlig röksmak. Passar förstår lika bra till fläskkött eller färs – eller varför inte som kryddning i en vegetarisk bönröra?

DSC_5564 DSC_5567 DSC_5562

Vill du ha mer goda tips till din textmexfest? Gå in på www.mytaste.se/oldelpaso och låt dig frestas! Och på Old El Paso hittar du alla tortillas, tacoskal, kryddningar och andra produkter som du kan önska. På Instagram hittar du inspiration på #revolutiontortilla.

Trevlig texmexfest!

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s