Fars dag

Du som har en pappa, du glömmer väl inte att fira honom lite extra idag? Baka en god kaka, bjud på en härlig middag eller ge honom bara en extra varm kram.

Min pappa gick bort 2007. Jag saknar honom oerhört mycket och tänker lite extra på honom just idag, Självklart pratar jag med honom också:

”Nu är det Fars dag. Om du hade levt nu, pappa, så skulle jag ha lagat en fiskgratäng med gratinerat potatismos för det tyckte du ju så mycket om. Till kvällskaffet – starkt och gott förstås! – skulle du ha fått gräddtårta och wienerbröd och hembakade bondkakor. Sedan hade jag tagit med dig med ut på en trevlig biltur i de vackra omgivningarna kring Karlskoga och därefter skulle vi ha spelat kort och kanske Alfapet eller Fia med knuff. Kvällen skulle vi ha avslutat med att se dina favoritfilmer ”När lammen tystnar” och ”Seven”, med en stor skål chips mellan oss. Saknar dig mer än ord kan uttrycka, älskade pappa.”

En kommentar

  1. Har ingen egen pappa att fira han gick bort för 6 år sedan. Men vi har firat mina barns pappa med favoritmaten pepparotskött och sedan gjorde dottern cupcake:) Ha det gott

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s