Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Newcastle Werewolf

Lämna en kommentar

NewcastleWerewolfBottleProva en ny ale till Halloween! Newcastle Werewolf presenterades första gången i Sverige under förra årets Stockholm Beer & Whisky Festival och efterfrågan blev enorm. Därför har den nu  lanserats i Systembolagets beställningssortiment.

Här på Matmammans Blogg recenseras den av Charles Thulin, nöjesreporter och tillika ölkännare:

Newcastle Werewolf har en fruktig smak som övergår i en något bitter ton. Den djupa, rödbruna färgen kommer från rågmalt. Malten är dock inte särskilt dominant som den kan vara i många IPA:s.

newcastle werewolfNewcastle Werewolf är inte lika välhumlad som många amerikanska ales. Snarare är den en mjuk ale med rund smak, och den känns väldigt brittisk i sin framtoning.

Charles Thulin

 

Newcastle Werewolf på 35,5 cl-flaska är tillgänglig i Systembolagets beställningssortiment och säljs i 24-pack. Drick den med fördel i fullmånens sken, förslagsvis den 6 november…

Halloween-howling-werewolf_main

 

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s