Matmamman

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Nu skriver vi 2014

Lämna en kommentar

Så här såg det ut förra året vid den här tiden... Man kan ju alltid drömma om en upprepning...

Så här såg det ut förra året vid den här tiden… Man kan ju alltid drömma om en upprepning…

God fortsättning alla bloggläsare! Nu skriver vi 2014 och går mot ljusare tider. Och hur mysigt det än är att ta fram alla advents- och julsakerna så tycker jag det är minst lika skönt när de är bortstädade. Var sak har ju sin tid, och nu är det dags att njuta av januari. Än så länge inte helt lätt, i alla fall inte här i Stockholm, där regnet står som spön i backen nästan varje dag. Men SMHI har lovat snö i morgon så man kan ju alltid hoppas…

En av de bästa sakerna så här års är tulpanerna. Jag är alldeles tulpantokig, jag, och handlar hem så fort jag får chansen. Inte sällan köper jag tulpaner som stått i butiken någon dag eller två – de är ofta riktigt billiga och håller sig fina rätt länge de också. Det värsta är att jag aldrig kan bestämma mig för vilka tulpaner jag ska välja. Vita, gula, lila, rosa, röda, strimmiga… De är lika vackra allihop! Så här bjuder jag på en liten tulpanparad mitt i januarimörkret…

tulpan5tulpan4tulpan1tulpan2tulpan3

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s