NK Julmarknad 2013

I år lanserar NK en massa nya produkter lagom till jul under benämningen NK Julmarknad. Julöl, saffransskorpor, ost… Själv har jag särskilt fastnat för pepparkakorna. De är tunna och mycket knapriga och har en mild och fin smak av ingefära. Själv är jag visserligen förtjust i pepparkakor som är en aning mer kryddstarka, men den oerhört fina konsistensen uppväger detta väl. NK Pepparkakor ger en lyxig känsla till glöggen och kaffet – perfekta att bjuda på glöggminglet eller avnjuta i ensamhet i skenet från adventsstjärnan…KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s