Smultronställe 4 – Hembygdsgården i Karlskoga

OLYMPUS DIGITAL CAMERANär jag var ung kunde jag inte flytta från Karlskoga till Stockholm snabbt nog. Nu njuter jag av varje sekund jag tillbringa i min forna hemstad. Även om Karlskoga centrum inte längre är vad det en gång var (efter de omfattande rivningar som ägde rum i början av 70-talet – och som flera svenska städer drabbades av på den tiden, eftersom politikerna då liksom nu trodde att nytt är en synonym till bättre) så finns det massor av härligt att se i denna stad. Som hembygdsgården, till exempel; en klassisk bergsmansgård som ligger så naturskönt och vackert att man blir alldeles lyrisk när man besöker den… Klart det blev ett besök där även denna sommar, med våffla och kaffe på menyn…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s