Matmamman

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Fotbollsfest för fattiga!

Lämna en kommentar

Många av er har säkert redan sett det, men den som av någon anledning missat det här måste kolla på SVT Play! Packat och klart om fotbollsresa för fattiga – helt suveränt för den som vill åka på fotbollsresa men som inte riktigt har råd med topplagen! Min son Charles (som gör så god ceviche och kryddar så gott brännvin) är med och berättar om hur man enklast går tillväga om man vill sätta ihop sin egen fotbollsresa till underbara England! Programmet har några år på nacken nu men är fortfarande rykande aktuellt!

Fotbollsfest för fattiga!

Fotbollsresa för fattiga – sonen i mitten med sina reskompisar på väg till Loftus Road för att se Queens Park Rangers medan de fortfarande låg i Championship.

 

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s