Härlig lördagsfika på Sandvikens sommarcafé i Karlskoga!

Publicerad av

Idag har jag varit på ett riktigt mysigt sommarcafé här i Karlskoga där jag befinner mig just nu. Jag älskar de här trakterna – själva centrum är kanske inte så mycket att hurra för sedan rivningsvågen härjade i början av 1970-talet – men omgivningarna… Massor med kulturminnen, badplatser och somriga ställen att njuta av.

Sommarcaféet i Sandviken är helt klart ett av dem. Det ligger oerhört vackert alldeles invid Sandviksbaden – en härlig badplats med långgrunt vatten, fina sandstränder och med vackra lummiga promenadstråk runt omkring. Personalen är jättetrevlig och engagerad och priserna är absolut överkomliga!

Härlig utsikt från Sommarcaféet!
Trevligt bemötande, gott fika och bra priser – kan det bli bättre?

Sommarcaféet håller öppet varje dag mellan 10 och 17 varenda dag nu på sommaren och jag lovar ett riktigt angenämt besök med jättegott kaffe, maffiga mackor och massor med gott kaffebröd. Vi provade deras cupcakes och deras morotskaka och det smakade himmelskt gott!

Morotskakan smakar himmelskt…
… liksom caféets cupcakes.

Bättre än så här kan knappast ett café bli, så om du har vägarna förbi Karlskoga – ta en fika vid Sandvikens sommarcafé. Skylt finns från E18, strax efter att man kommit in i staden från Örebro-hållet.

Vackra Sandviksudden är väl värt ett besök!

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s