Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Besök Sågholmens humle- och fjärilsträdgård i vackra Karlskoga!

Lämna en kommentar

Häromkvällen var jag ute och gick med hundarna på en alldeles underbar plats. I närheten av  Björkborns herrgård i Karlskoga ligger nämligen en trädgård för humlor och fjärilar. Visst låter det fantastiskt! Allt tack vare Naturskyddsföreningen i Karlskoga! Se vilken ögonfröjd… Har du vägarna förbi, så tveka inte att göra ett besök! Följ bara skyltarna till Nobelmuseet så hamnar du i ett litet paradis…

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s