Matmamman

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Grilltider…

1 kommentar

Våra trevliga grannar Ali och Ulrika myser vid grillen!

I lördags grillade vi förkokt högrev och fläskkotlett här på gården. Igår var det dags igen – en stunds skönt söndagshäng med grannarna och ett gäng grillspett.

Vi grillade spett med entrecôte, en massa olika grönsaker samt spett med kycklingfilé som marinerats i en yoghurtmarinad kryddad med garam masala, spiskummin, paprika och vitlök. Supergott!

Jag älskar verkligen den här årstiden! Vackert väder, varmt, det blir så okomplicerat på något sätt… Och man behöver ju heller inte göra det så märkvärdigt när man grillar – har man bara ett paket korv och lite korvbröd i frysen kan man få till en riktig fest!

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

One thought on “Grilltider…

  1. Snyggt, det ser riktigt gott ut. Om du vill ha lite mer tips på grillat så ta gärna en titt på http://www.alltomgrill.se.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s