Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Bästa diabetestårtan finns på Kringlans finbageri i Karlskoga!

Lämna en kommentar

Nu har vi firat födelsedag igen, denna gång min mammas. Hon fyllde 83 år igår, ingen dålig ålder. Och dagen till ära inhandlade vi en massa kaffebröd och en riktigt god tårta anpassad för diabetiker.

Så nu ska jag göra lite gratisreklam för ett av Karlskogas äldsta och bästa bagerier – Kringlans finbageri. Fantastiskt vetebröd, härliga småkakor (både vanliga och sockerfria), smörgåsar, tårtor och matbröd. Godare diabetestårta har jag sällan ätit (och samma sak kan sägas om deras sockerfria semlor, när den tiden kommer).

Så du som befinner dig i Karlskoga eller i närheten, besök Kringlan och köp hem lite av deras goda kaffe- och matbröd till kvällsfikat. Ett särskilt stort plus för deras supergoda skorpor och de underbart goda tekakorna – och så för den trevliga personalen förstås!

Sockerfri gräddtårta från Kringlans finbageri i Karlskoga

Underbart god fyllning och garnerad med vispad grädde med frukt och riven choklad - mums!

Vi passade förstås också på att köpa lite goda sockerfria kakor, såsom korintkakor och syltbröd m m samt en härlig kanellängd...

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s