Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Ålaladåb och fish n chips – i Spitalfields förstås!

Lämna en kommentar

Londons East End är ett måste för den som vill avnjuta fish n chips. Det tycker jag i alla fall, för det handlar inte bara om smaken utan också om miljön. Därför går jag gärna på Poppies och äter fish n chips när jag är i London. Det ligger på Hanbury Street i Spitalfields (för övrigt den gata där Jack the Rippers andra offer, Annie Chapman, hittades mördad den 8 september 1888). Där har de dessutom en alldeles delikat ålaladåb för den som vill ha en liten förrätt. Lägg till Victorian Lemonade och mina smaklökar skälver av outsäglig lycka!

IMG_2629

FullSizeRender-11

FullSizeRender-10

 

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s