Ålaladåb och fish n chips – i Spitalfields förstås!

Londons East End är ett måste för den som vill avnjuta fish n chips. Det tycker jag i alla fall, för det handlar inte bara om smaken utan också om miljön. Därför går jag gärna på Poppies och äter fish n chips när jag är i London. Det ligger på Hanbury Street i Spitalfields (för övrigt den gata där Jack the Rippers andra offer, Annie Chapman, hittades mördad den 8 september 1888). Där har de dessutom en alldeles delikat ålaladåb för den som vill ha en liten förrätt. Lägg till Victorian Lemonade och mina smaklökar skälver av outsäglig lycka!

IMG_2629

FullSizeRender-11

FullSizeRender-10

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s