Laila Bagges nya vita vin – ChaChaCha i minibox

Publicerad av

DSC_3922För två år sedan lanserades Laila Bagges första vin Ruby Zin, ett rött vin med ett reducerat innehåll av garvämnen och histamin, som finns både på box och på flaska. Ruby Zin gjorde succé och sålde hela 260 000 liter under 2014.

Nu lanseras Laila Bagges första vita vin – miniboxen ChaChaCha Chardonnay.

Personligen är jag väldigt förtjust i den mindre förpackningen, den passar ypperligt i mindre sällskap och är dessutom lätt att kyla och hantera på olika sätt. Dessutom är det ett mycket gott vitt vin. Fruktigt och friskt, och lika gott som fördrink som till en läcker skaldjursrätt. Vi avnjöt det dels med en isbit och en citronskiva, till lite goda snacks – dels till en härlig skål Moules marinière. Helt perfekt och alla var supernöjda! Det här vinet kommer jag definitivt att införskaffa till sommarens mingelfester och lätta middagar!

Miniboxen ChaChaCha Chardonnay är en beställningsvara och går att beställa på systembolaget.se eller på ditt lokala Systembolag från och med fredag 17 april.

DSC_3941

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s