Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Vila i frid Eli Wallach

Lämna en kommentar

En av filmhistoriens giganter har gått ur tiden. Eli Wallach har gått bort, 98 år gammal. En av tidernas finaste skådespelare med över 80 filmer bakom sig. Få skådespelare är begåvade med hans närvaro och förmåga att gestalta de mest skiftande karaktärer. Tack för alla fantastiska filmupplevelser och vila i frid!

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s