Klassiska skräckfilmer att njuta av på Halloween…

Skräckfilmer hör Halloween till! Och precis som jag gör varje år så tipsar jag även i år om några klassiska skräckfilmer som passar bra att njuta av en dag som denna… 

Idle Hands

Knasig, kul och läskig skräckis om Anton Tobias som är så lättjefull att hans hand besätts av en ondskefull demon.

The Shining

”Honey, I’m home!” Den här klassiska skräckfilmen behöver knappast någon närmare presentation. Jack Nicholson är briljant i rollen som den misslyckade författaren som ska sköta om ett tomt hotell över vintern. Kusligt på ett sätt som bara Stanley Kubrick kan åstadkomma.

The Lost Boys

Kultfilm om unga, coola vampyrer, ledda av Keifer Sutherland, i den fiktiva amerikanska staden Santa Carla. 80-talets barnstjärnor framför alla andra, Corey Haim och Corey Feldman, lyfter filmen som verkligen har något för alla smaker.

Vacancy

Skrämmande om ett äkta par som får krångel med bilen och tar in på ett motell över natten. De upptäcker snart att det pågår något mycket otäckt på motellet och deras vistelse blir snart en kamp på liv och död.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s