Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Franska premiumdesserter från Senoble – nu i Sverige!

Lämna en kommentar

Nu kommer Senobles kvalitetsdesserter äntligen till Sverige. Med ingredienser av allra högsta kvalitet gör Senoble det möjligt för fler svenskar att njuta av franska delikatesser; Senoble presenterar fyra olika desserter – Crème brulee, Chokladdröm med grädde, Choklad- och nötbakelse samt Cheesecake med hallonglasyr.

Matmammans Blogg har testat två av de nya desserterna; Crème brulee samt Cheesecake med hallonglasyr. Jättegott! Crème bruléen smakar som på den finaste restaurang – den serveras t o m i keramikskål – och vaniljsmaken känns ren och äkta. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cheesecaken är lika god den. Krispig botten, len fyllning och en riktigt god och smakrik hallonglasyr som gör smaklökarna riktigt glada. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De frysta desserterna från Senoble finns i välsorterade ICA-butiker och kostar mellan 41 och 47 kronor.

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s