Matmamman

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Vispgrädde eller fuskgrädde? Kolla här!

Lämna en kommentar

Man kan krångla till det mesta, skriver Karin Ahlborg som är matjournalist i Aftonbladet, och syftar på det som säljs som vispgrädde men som i själva verket är något helt annat. Jo så är det; de flesta av produkterna som marknadsförs som vispgrädde är fuskgrädde. Läs hela artikeln här och gå sedan genast och släng bort fuskprodukterna från kylen. Riktig vispgrädde ska det vara!

http://www.aftonbladet.se/matvin/karinahlborg/article11765337.ab

grädde

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s