Lindströms Pulled Pork – en riktig höjdare!

Publicerad av

1010131_693111880728132_483432580502028361_nLindströms är ett litet matföretag i Värmland, närmare bestämt i Kristinehamn där undertecknad har sina rötter. Och låt vara att jag är en aning partisk, för mitt hjärta klappar lite extra för min mammas födelsestad, och den plats där jag själv tillbringade varenda sommarlov ända fram till gymnasiet. Men trots det så är jag fullkomligt ärlig när jag säger att Lindströms produkter är fantastiskt goda. Jag har tidigare skrivit om deras härliga burgare här på bloggen (de godaste färdiga burgarna jag ätit!) och nu har jag testat Lindströms Pulled Pork. Såååå gott!!! Här snackar vi verkligen Kvalitetsprodukter med stort K, helt enkelt.

IMG_1424Hur man vill servera Lindströms Pulled Pork är väl lite av en smaksak, och på förpackningen finns flera serveringstips. Själv serverade jag den med pommes frites, chilibearnaise och vita bönor i tomatsås, de senare förstärkta med en rejäl skvätt chipotle-tabasco och lite barbecuesås. Resultatet blev en makalöst god middag som följdes av många ”åh…” och ”ah…” när tallrikarna var renskrapade…

Vill du veta mer om Lindströms? Besök deras Facebooksida!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s