Roliga och praktiska produkter hos DoSmart

Vill du stödja unga företagare och samtidigt hitta roliga och praktiska prylar för hemmet? Då ska du gå in på DoSMart och ta en titt.

DoSmart är ett UF-företag (Unga Företagare) som erbjuder sina kunder smarta produkter som hjälper till att förenkla vardagslivet och göra det lite roligare. Det som främst skiljer DoSmart från konkurrenterna är de pressade priserna – du kan hitta liknande produkter hos andra företag men inte till samma priser. Dessutom stödjer du ju en god sak!

DoSmart saluför bland annat en vitlöksskalare som är kanonbra och väl värd sina 49 kronor, en vikbar skärbräda (hett tips till semestern i den hyrda stugan eller husvagnen!) och en jättefin måttsats för bara 89 kronor. Perfekta att ge i present till dig själv eller någon annan!måttet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s