Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Kaffekoppen…

Lämna en kommentar

God förmiddag, alla bloggläsare! Ni har väl inte missat min nya Facebookgrupp Kaffekoppen? En förvisso helt meningslös grupp, men måste man ha ett meningsfullt mål med allt man gör? Förresten är det inte alls meningslöst med kaffe, så det så… Alla är välkomna så häng med och dela med dig av ditt bästa kaffe, dina bästa kaffeminnen och dina vackraste koppar!

https://www.facebook.com/groups/1402598793335243/

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s