Svenska Virtuous Vodka med på En Öl & Whiskeymässa i Göteborg

Jag har tidigare skrivit här på bloggen om Svenska Virtuous Vodka, som med sin helt ekologiska och naturligt smaksatta vodka ska väcka liv i den svenska vodkatraditionen. Nu är Virtuous Vodka med på En Öl & Whiskey-mässa i Göteborg den 8-10 april.  

− En Öl & Whiskeymässa i Göteborg är större än någonsin och är numera mer än bara öl och whiskey, och tur det för den bruna sprittrenden börjar ju bli lite tjatig, säger Claes Stenmark, grundaren till Virtuous Vodka.

Mässan är på Svenska Mässan i Göteborg från torsdag till lördag den 8-10 april. Virtuous Vodka finns på mässplats E04:02 med en helt egen monter, där besökare har chans att träffa företagets representanter inklusive grundaren Claes Stenmark för att få veta mer om företaget och det högkvalitativa vodkan. Man får möjlighet att provsmaka på samtliga sex naturligt smaksatta varianter (chili, havtorn, ingefära, hallon, citron och vanilj) och den naturella, antingen som ett litet smakprov rent eller i drinkarna Swedish Spritz, Vanilla Must och Gingertini.

− Vår fina hantverksmässiga vodka gör sig såklart bäst när man provsmakar och från vårt väldigt lyckade deltagande på Mitt Kök-mässan i Stockholm vet vi att det är ett mycket bra tillfälle att nå ut till många. Det doftar och smakar som råvarorna gör och det är lika underbart varje gång att se reaktionerna hos den som provsmakar, fortsätter Claes Stenmark.

Virtuous Vodka är naturligt smaksatt med enbart äkta och färska råvaror och är därmed helt fri från både aromämnen och tillsatser. Produktserien lanserades den andra maj i fjol på Systembolagets beställningssortiment och har sedan dess lyckats nå hyllplats i ett antal butiker, genom bland annat kvalificering av Virtuous Vodka Ginger liksom Virtuous Vodka Selection till det fasta sortiment genom Systembolagets nya rankingsystem.

Förutom framgången på Systembolaget har Virtuous Vodka blivit hyllad av svenska dryckeskritiker och tagits väl emot av ett antal drinkorienterade barer i våra storstäder, liksom börjat exporterats i en än så länge blygsam skala.

Om Virtuous Spirits

Virtuous Spirits är ett svenskt ansvarstagande dryckesföretag med kärlek till äkta smak. Vi vet att naturen skapar smaker bättre än människan och utvecklar våra drycker utifrån detta, med en produktion som inte tar några genvägar och är skonsam mot miljön. Företaget tillverkar och säljer Virtuous Vodka. För mer information se www.virtuousvodka.com 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s