Lindströms lyxiga burgare smakar mer…

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERANu är det strax grillsäsong, och våren till ära kommer tre nya slags burgare från det lilla familjeföretaget Lindströms.  De lyxigt goda burgarna finns i tre varianter; lamm, lax och härliga angusburgare – tillagas direkt från frysen och smakar precis som burgare ska smaka.

Jag har inte invigt grillsäsongen än, så jag stekte mina angusburgare i panna – det går alldeles utmärkt det med. Svängde ihop en dressing med gräddfil, worcestershiresås och lite rökextrakt samt en ketchupröra med chipotlesås och serverade härligheten med cheddarost och tomat i goda hamburgerbröd. Och jag har faktiskt aldrig ätit en fryst burgare som smakat lika gott – om jag ska vara ärlig har jag inte smakat så goda färdigburgare sen jag var i USA senast.

Alla burgarna fick för övrigt högsta betyg hos oss.  De är i princip helt jämförbara med burgare som man lagar själv från grunden, precis så saftiga och smakrika som burgare ska vara. De nya frysta burgarna från Lindströms rekommenderas varmt!


KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Laxburgarna är jättegoda med en majonnäsröra, lite picklesgurka eller kanske remouladsås. Till lammburgarna (som verkligen smakar härligt av lamm) blandade jag ihop en dressing på matyoghurt och fetaost – härlig kombination. Prova gärna tunnskivad rödbeta till också, det passar finfint till just lamm!

Lindströms burgare säljs på Ica, Coop, Willys, Hemköp och City gross.
Angusburgare, 425 g. 99,7 % nötkött. Pris i butik: från 50 SEK
Lammburgare, 425 g. 99,5 % lammkött. Pris i butik: från 50 SEK
Laxburgare, 440 g. 94 % lax. Pris i butik: från 50 SEK

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s